پختن سبزیجات سبب بالارفتن مقدار پتاسیم قابل جذب آنها می شود. بنابراین بهتر است سبزیجات به شکل خام مصرف شوند یا بعد از پخت آب آنها دور ریخته شود و باقیمانده سبزیجات مصرف شود.
بهتر است سبزیجات خام بعد از شسته شدن، به قطعات کوچک و باریک خرد شوند. قبل از خردشدن بایستی پوست سیب زمینی، خیار ، هویج و دیگر سبزیجات دارای پوست گرفته شود.
سبزیجات به خوبی با آب گرم شسته شوند تا پتاسیم آنها خارج گردد.
سبزیجات در طول شب در آب گرم خیسانده شده و در صورت امکان هر ۴ساعت آب آن تعویض گردد و سپس مجددا با آب گرم شسته شوند.
جهت کاهش پتاسیم حبوبات هم توصیه می شود که قبل از مصرف چند ساعت در آب خیسانده شود و سپس آب آنها دور ریخته شود.
کمپوت میوه نسبت به خود میوه پتاسیم کمتری دارد. البته باید آب آن دور ریخته شود و دقت شود در بیماران دیابتی مصرف کمپوت با دقت صورت گیرد.
خیساندن سیب زمینی پوست کنده و برش داده شده و دور ریختن آب آن نیز سبب کاهش پتاسیم آن می شود.
مواردی مثل سبوس و جوانه غلات غنی از پتاسیم هستند پس در مصرف آن ها دقت شود.
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید و بررسی توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است