دستگاه‌های دیالیز خانگی به زودی ساخته می‌شود

رئیس هیات مدیره کنسرسیوم دیالیز ایران گفت: درحال آماده سازی و ارائه یک تکنولوژی جدید برای اولین بار در ایران هستیم که در دنیا وجود ندارد و آن دیالیز در خانه است یعنی بیماران به جای حضور در بخش‌های دیالیز، در خانه دیالیز می‌شوند.

به گزارش ایسنا، رامبد حاجی پور گفت: اگر بخواهیم وابستگی به کشورهای دیگر نداشته باشیم باید تولید کشور را رونق ببخشیم و در راستای تحقق این هدف مجموعه کارخانه‌های بسیاری توسط افراد توانمندی که در چرخه اشتغال هستند راه اندازی شده است.

 

 

وی در پاسخ به چگونگی روند کاری مجموعه کنسرسیوم دیالیز ایران ادامه داد: هنگامی که فرد در آخرین زمان کارکرد کلیه‌ خود قرار گرفته، مجموعه ما برای درمان او وارد عمل می‌شود. همانطور که می‌دانیم هر انسان می‌تواند با یک کلیه و در بدترین حالت با ۱۵ درصد کلیه زندگی کند اما هنگامی که به زیر ۱۵ درصد برسد متاسفانه دیگر امکان حیات وجود ندارد.

حاجی پور درخصوص بخش اسمارت مجموعه کنسرسیوم دیالیز تصریح کرد: بیمار دیالیزی نیازمند یک دستگاه دیالیز، بلاد لاین، محلول دیالیز و پودر بی کربنات است، درهمین راستا بخش اسمارت که وظیفه تولید درمان بیماران دیالیزی را برعهده دارد هرآنچه که یک فرد دیالیزی برای درمان نیاز دارد را تولید می‌کند، این صنعت و تکنولوژی تماما در کشور وجود دارد و دیگر وارد نمی‌شود.

وی ضمن تاکید بر اینکه مجموعه کنسرسیوم دیالیز هرآنچه که برای درمان دیالیز نیاز است را تولید می‌کند، ادامه داد: در این مجموعه دستگاه دیالیز، RO، تخت‌ها، داروهای دیالیز و غیره با هدف عدم وابستگی به کشورهای بیگانه ساخته می‌شود.



مجله پزشکی سلام
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید و بررسی توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است