زغال اخته سرشار از مواد مغذی و یکی از بهترین منابع آنتی اکسیدانی است که می توانید بخورید. به طور خاص، این توتهای شیرین حاوی آنتیاکسیدانهایی به نام آنتوسیانین هستند که ممکن است از بیماریهای قلبی، سرطانهای خاص، زوال شناختی و دیابت محافظت کنند. آنها همچنین یک مکمل فوق العاده برای رژیم غذایی بیماران کلیوی ایجاد می کنند و بهتر است حتما در تغذیه بیمار کلیوی مورد استفاده قرار گیرد. زیرا زغال اخته سدیم، فسفر و پتاسیم کمی دارد. یک فنجان (۱۴۸ گرم) زغال اخته تازه حاوی سدیم: ۱٫۵ میلی گرم، پتاسیم: ۱۱۴ میلی گرم و فسفر: ۱۸ میلی گرم است.
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید و بررسی توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد
هنوز دیدگاهی منتشر نشده است